Diensten

Vervoersbemiddeling

Wat is er makkelijker voor u als klant wanneer u zoekt naar vervoer op maat?

Juist!!! 1 adres, 1 bedrijf dat alles voor u uit handen neemt.

 

Welkom bij The Transporter Group, het bedrijf bij uitstek voor al uw vervoerswensen. Alles onder een dak, bereikbaar onder een gezamenlijk telefoon nummer en voor een scherp tarief. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alles op vervoersgebied.

 

Wij nemen u alle zorgen uit handen door ons uitgebreide netwerk van samenwerkende koeriers, - en transportbedrijven. Alles aangeboden aan een scherp tarief. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.

 

 

Bedrijfsbus huren met chauffeur

U heeft een kast gekocht bij een zweedse meubelgigant en u kunt deze niet vervoeren.. Nu kunt u natuurlijk een bus huren met alle ongemakken van dien. Denk hierbij aan borg, verzekering, een creditcard, garantie, etc...

 

Niet bij The Transporter Group! Daar huurt u namelijk voor een All- in prijs een bus zonder borg maar met een extra helpende hand. Onze chauffeur zit namelijk in de prijs berekend. Voor u altijd een proffesionele extra helpende hand. Afrekenen doet u contant bij onze chauffeur aan het einde van de rit of op rekening met een kleine vooruitbetaling. Handig en snel huurt u bij The Transporter Group.

 

 

Bezorgdienst voor uw bedrijf

Voordelen: geen personeelskosten, geen vakantiedagen die opgevangen moeten worden, geen autokosten, etc. Wij bieden u een totaalpakket met een zorgvuldig samengesteld tarief en de voorwaardes die u stelt . Dwz u heeft bijvoorbeeld een bloemisterij en wilt graag uw boeketten professioneel en vriendelijk bezorgd hebben, maar heeft niet het budget voor een eigen auto met personeel. Voor ons bij The Transporter Group geen probleem.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

Kleine verhuizingen en ontruimingen

Ons wagenpark is zo divers dat u ons voor enkel een paar doosjes tot een paar pallets kan inhuren. Vriendelijk, sociaal personeel dat u net even dat extra handje en aandacht geeft zodat alles vlekkeloos verloopt. Deze dienst bieden wij met plezier aan maar zal wel redelijkerwijs gereserveerd dienen te worden op voorhand. Meer info mailt of belt u ons vrijblijvend voor prijzen.

 

 

Exclusief vervoer voor feestelijke gelegenheden*

Met onze Dodge Ram is uw gelegenheid compleet, denk aan een exclusieve wagen met chauffeur voor bijvoorbeeld uw bruiloft, communie of zelfs gala.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen die wij u kunnen bieden.

 

*verhuur van onze Dodge Ram alleen icm chauffeur

Email ons: TT-Group

Bel ons:: +31 6 4617 3883